Østerrike er klar med sin artist

Foto: EBU / NATHAN REINDS

Den østerrikske kringkasteren ORF, har kommet med avsløringen om hvem som blir årets artist for Østerrike

Østerrike skal i år representeres ved to unge damer, og det er Teya og Salena som forhåpentligvis skal bringe alpelandet til en god plassering i år.

Teya, ellers kjent som Thea Devy, vil nok være kjent for mange Eurovision-fans. Den 22 år gamle, Wien-baserte sangeren av serbisk-østerriksk opprinnelse har tidligere deltatt i Beovizija (serbisk finale) 2020 med sangen «Sudnji Dan» – som ble nummer 10 i finalen. Senere avslørte hun at den engelske versjonen, «Judgement Day», hadde vært blant topp 3 for å representere Østerrike i Eurovision 2020. Etter dette har hun deltatt i Østerrikes berømte talentshow, Starmania. Der konkurrerte hun under sitt virkelige navn – Teodora Spiric og plasserte seg i Final 8.

Salena er en 24 år gammel, og bedre kjent som Selina-Maria Edbauer og har vært aktiv innen musikk hele livet. I 2017 deltok hun i The Voice i Tyskland og kom til Sing-off stadiet i konkurransen.

Etter at de ble presentert som deltakere for Østerrike i år, fortalte de at sangen de skal delta med er en up-tempo pop låt, og denne er satt til å lanseres 8.mars. Så da venter vi i spenning på hva Østerrike skal bidra med i år!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien