Piqued Jacks for San Marino

FOTO: EBU / NATHAN REINDS

Etter en uke med semifinaler og en andre-sjanse, hadde San Marino lagt grunnlaget for å velge sin vinner til å representere dem i Liverpool i mai.

Teatra Nuovo var stedet for kveldens finale, og det var 22 bidrag som var i ilden, og det hele ble ledet av Jonathan Kash, og Senhit som også ledet sendingen i fjor, samt har deltatt for San Marino i både 2011 og 2021.

Gjesteartisten var Miodio, som mange ESC-fans vil kjenne igjen fra 2008, som den første artisten som San Marino sendte til Eurovision. I kveld feiret de at det var 15 år siden de gjorde debut i den store sangkonkurransen.

Vinneren ble valgt ut av en jury bestående av fem medlemmer; to valgt av kringkasteren RTV San Marino, to valgt av produksjonsselskapet og en av Segretario di Stato. Etter en langdryg sending ble det endelig tatt et valg, og valget falt på Piqued Jacks med «Like an animal». Her kan du høre låta de har valgt – vi hører gjerne din mening om låta, del dine tanker med oss i kommentarfeltet på fb!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien