Armenias bidrag er her!

Rosa Linn. Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge

Så var det endelig Armenia sin tur til å presentere sin låt, i kveld ble spenningen utløst da Brunette presenterte sin låt «Future lover»

Etter Armenia slo an stort i fjor, og fjorårets deltaker Rosa Lin ble en viral hit etter konkurransen har det vært knyttet stor spenning til hva Armenia kom med i år. Brunette ble valgt internt av landets kringkaster i februar, og siden da har vi alle ventet på hvilken låt hun skulle synge.

Valget falt på «Future lover» og artisten Brunette, som egentlig heter Elen Yeremyan,hun ble født 27. mai 2001 i Jerevan, Armenia. Hun er allerede et stort navn i hjemlandet med noen hitlåter, og har musikkutdanning fra hjemlandet.

Her kan du høre Armenias bidrag i år:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien