Prøvedag 6 i tekst og bilder!

Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

Nestsiste prøvedag er over og nå har alle semifinalistene fått testet ut showet sitt to ganger.

De 11 landene som var i aksjon i dag var: Kypros, Island, Hellas, Polen, Slovenia, Georgia, San Marino, Østerrike, Albania, Litauen og Australia.

I år som i fjor får ingen utenom delegasjonene tilgang til prøvene. For fans og fanpresse betyr det at våre første innblikk legges ut på Eurovision.tv i deres liveblogg og Eurovisions offisielle TikTok-kanal.

Kypros

Foto: Chloe Hashemi/EBU

Eneste forandringen som kan sees fra første prøvedag er at Andrew Lambrou nå er barføtt. Hans vokale styrke er spesiell, han leverer virkelig bra på de høye tonene.

Island

Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

Også hos Diljá er det bare én synlig forandring, nemlig at hun nå har noen fabelaktige øreringer. Ellers er det fortsatt en opptreden med mye energi, og hun er flink til å bruke hele scenen.

Hellas

Foto: Chloe Hashemi/EBU

Victor Vernicos ser også ut til å ha alt på stell fram mot semifinalen. Den samme gode energien som han hadde under første prøve, så dette lover godt for en solid opptreden på tirsdag!

Polen

Foto: Chloe Hashemi/EBU

Igjen tropiske vibber når Blanka er på scenen med Solo. Mye humør i hennes opptreden!

Slovenia

Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

Joker Out på scena, og vi kan berolige med at vokalist Bojan har beholdt sine rosa bukser. I det hele tatt ser det ut til at rosa er gjennomgangsfargen i årets Eurovision!

Georgia

Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

Iru fra Georgia er den første på scena etter lunsj, og vi registrerer at slepet til kjolen hennes er lengre nå. Og vindmaskinen arbeider på høygir, det liker vi!

San Marino

Foto: Chloe Hashemi/EBU

Når det gjelder Piqued Jacks kan vi se at vokalist E-King har beholdt paljettjakken fra tirsdag! Ellers er det en stemningsfull lyssetting under denne opptredenen.

Østerrike

Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

Teya og Salene både høres like bra ut og ser like bra ut som på tirsdag. Da nevnte vi ikke det som skjer på LED-skjermen bak de, det forsterker nemlig en allerede knallgod opptreden.

Albania

Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

Enda en opptreden som blir tatt opp til et helt nytt nivå ved hjelp av den store skjermen bak artistene. Så mye drama, og en aldeles briljant bruk av LED-skjermen, samt like briljant fra Albina og hennes familie på scenegulvet.

Litauen

Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

Og når dagens nestsiste artist kommer på scena kan vi konstatere at Monika Linkyte har skiftet antrekk. I dag har hun på seg en oransje stroppeløs minikjole med matchende platåsko.

Australia

Foto: Chloe Hashemi/EBU

Ingen forandringer her, men de river ned huset, som sist. Voyager og deres show både ser og høres fantastisk ut, ferdig snakka! Simpelthen ingen bedre måte å avslutte denne semifinalen på.

Her er dagens video med 30 sekunders klipp av hver av prøvene:

Da gjenstår bare de fem store pluss Ukrainas siste prøver, og de skjer i morgen-


Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien