Siste prøvedag er over!

Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

I dag var det de fem store samt Ukraina som fikk sin siste gjennomkjøring i Liverpool.

I år som i fjor får ingen utenom delegasjonene tilgang til prøvene. For fans og fanpresse betyr det at våre første innblikk legges ut på Eurovision.tv i deres liveblogg og Eurovisions offisielle TikTok-kanal.

Tyskland

Foto: Corinne Cumming/EBU

Først ut på scenen i dag var Tysklands Lord Of The Lost, som fortsatt ikke skuffer med sitt sceneshow bestående av latex-antrekk, røde flammer, tung røyk og selvfølgelig pyro.

Frankrike

Foto: Chloe Hashemi / EBU

La Zarra leverte en fantastisk første prøve tidligere denne uken, noe som førte til at hun klatret opp til tredjeplass på oddsen. Denne gjennomkjøringen var ikke noe dårligere. Hun ruver på en sokkel fem meter over gulvet i en nydelig kjole med svarte og røde paljetter. Og i løpet av fremføringen får vi se et strålende glitterregn.


Italia

Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

Marco Mengoni har endret antrekket sitt noe siden sist. Han har nå på seg en lengre vest i sølv og grått med skinnende perler, og disse perlene finner vi igjen på de svarte skinnbuksene hans. Han har også med seg to dansere. Nok en gang leverer Italia et bidrag med høy kvalitet til Eurovision.

Ukraina

Foto: Sarah Louise Bennett / EBU

Et kostymeskift har det også blitt for den ukrainske duoen Tvorchi. På den første prøven hadde Andrii på seg en metallisk trenchcoat, men nå har han iført seg en svart dress med sølvdetaljer øverst. Jimoh har på sin side beholdt antrekket i gull og svart fra forrige gang. Andrii og Jimoh blir også akkompagnert av to dansere. Et kult bidrag som i skrivende stund ligger på en fjerdeplass på oddsen.



Spania

Foto: Chloe Hashemi / EBU

Blanca Paloma og den spanske delegasjonen har gjort noen små endringer i belysning og kameravinkling siden den første prøven. Det hele starter mørkt og mystisk, før scenen fylles med røyk og rød lyssetting. Etter dagens prøve var både vokalisten og teamet hennes svært fornøyd med justeringene. Blanca uttalte til kringkasteren RTVE at hun virkelig følte seg hjemme på scenen denne gangen.

Storbritannia

Foto: Sarah Louise Bennett / EBU

Mae Muller hadde i dag nok en solid prøve på hjemmebane. Ingen store endringer er foretatt, men hun og de fire danserne hennes leverer et show som kommer til å avslutte årets Eurovision med stil neste lørdag!

Og med det var årets prøver overstått! Dagens video med 30 sekunders klipp av hver av prøvene har premiere på YouTube senere i kveld.

Del:
Relaterte artikler