Marco Mengoni sentral første Sanremokveld!

Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

Det er nå blitt kjent at Marco Mengoni skal lede første kveld av Sanremo 2024 sammen med festivalens kunstneriske leder Amadeus.

Karsimatiske Amadeus har alltid hatt med seg medprogramledere under sin tid i Sanremo. Og nå når han skal lede festivalen for siste gang har han alliert seg med ingen ringere enn Marco Mengoni for den første kvelden, tirsdag 6. februar.

Mengoni gjorde stor lykke med den storslåtte balladen Due Vite, som han sang til 4. plass i Liverpool i år. Vi glemmer heller ikke at han kom på 7. plass i Eurovision 2013. Mengoni er en av de største stjernene i Italia, og er altså regjerende vinner. Selvsagt skal han denne kvelden framføre sangen han vant Sanremo med i år.

26 artister skal delta i Sanremo 2024, hvorav tre kommer fra ungdomskonkurransen Sanremo Giovani. Deltakere skal offentliggjøres i desember. Festivalen går fra tirsdag 6. februar med finale lørdag 19. februar. Det er bare å glede seg!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien