Scenedesignet for Eurovision 2024 er klart!

Eurovision 2024 stage renders: Malmö Arena

SVT har i dag avslørt detaljert grafikk av scenedesignet for Eurovision Song Contest 2024 som finner sted i Malmö Arena i Sverige.

De som står bak konseptet er Florian Wieder, produksjonsdesigner, og Fredrik Stormby, lys- og skjerminnholdsdesigner. De har designet en scene som består av bevegelige LED-kuber, LED-gulv, lys, video og sceneteknologi som vil kombineres for å skape spektakulære inntrykk i arenaen. Scenen er plassert midt blant publikum, formet som et kors, og vil skape en unik 360-graders opplevelse som publikum og seere får oppleve i mai.

Eurovision 2024 stage renders: Malmö Arena

Scene- og lysdesignet til Eurovision Song Contest 2024 setter publikum i fokus mer enn noen gang før, og som seer vil du få oppleve et visuelt revolusjonerende konsept hvor scenen er plassert sentralt, omgitt av publikum.

Utgangspunktet er en monumental installasjon av video og lys, sentrert over scenen, hvor lysdesignet er laget for å virkelig omfavne artistene som opptrer. Sammen gjør disse elementene det mulig å skape unike uttrykk for alle artistene, og samtidig komme nærmere både live- og TV-publikummet.

Eurovision 2024 stage renders: Malmö Arena

Designerne

Florian Wieder og Fredrik Stormby er ingen nykommere når det kommer til å designe scener for Eurovision. Florian har jobbet med Eurovision Song Contest syv ganger siden 2011, mens Fredrik jobbet med Eurovision Song Contest i 2013 og i 2016. Han hadde også en finger med i spillet på nummeret til Loreen i år. Sammen har de over 55 års erfaring, så scenedesignet er i erfarne hender.

Eurovision Song Contest 2024 avholdes i Malmö 7., 9. og 11. mai 2024.

Kilde: eurovision.tv

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien