Ny jobb for Farah Abadi

Foto: Kristian Sognli / ESC Norge

I slutten av januar er det klart for «Eurovision Song Contest 2024 – The Draw», der det skal trekkes hvilken semifinale de forskjellige deltakerlandene skal delta i.

«Eurovision Song Contest 2024 – The Draw» sendes direkte fra Malmø tirsdag 30. januar kl. 19:00 og vil bli ledet av Pernilla Månsson Colt og Farah Abadi.

Pernilla Månsson Colt er en kjent og kjær programleder i Sverige, som også har jobbet som produsent, redaktør og journalist. Det er heller ikke første gang Pernilla leder semifinaletrekningen. I 2013 ledet hun trekningen, da også fra Malmø med Josefin Sundström som medhjelper. Neste år har hun derimot fått med seg Farah Abadi som medprogramleder. Farah kjenner de fleste igjen fra hennes to år i Melodifestivalen. Først som side-kick i 2022, og som programleder i 2023.

Programlederparet gleder seg til å lede trekningen og Pernilla synes det skal bli kjempegøy å sparke i gang Sveriges Eurovision-år fra Malmø. Hun mener at trekningen kan være viktigere for konkurransen enn man tror. Farah på sin side synes det er ekstra gøy å kunne gjøre programmet sammen med Pernilla, spesielt siden de begge er fra byen det hele arrangeres.

«Eurovision Song Contest 2024 – The Draw» sendes direkte, mest sannsynlig på Eurovision sin You Tube-kanal.

Følg med for flere nyheter om Eurovision Song Contest 2024.

Kilde: eurovision.tv

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien