Her er Kroatias låter!

Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

Flere og flere land kommer nå på banen med sine artister og låter – i dag var det Kroatia sin tur til å presentere sine håpefulle.

Hvordan og når låtene skal velges, bestemmes på et senere tidspunkt. Men allerede i dag, før lanseringen, kom beskjeden om at artisten Zsa Zsa har trukket seg, og at det derfor kommer inn en erstatter, og det er Baby Lasagna som deltar i stedet. I Krotatia har nemlig en egen back-up liste med låter som kan steppe inn, dersom en artist/gruppe trekker seg.

Av de som skal være med er fjorårets traktor-boys Let 3 med igjen, og det skal bli spennende å se hva de har med i år. Det er totalt 24 låter som skal konkurere om å få billetten til Malmø, og her kan du høre litt av hver av låtene

Hva tenker du om det du hører? Kan Kroatia ta det hjem i år? Del gjerne dine tanker med oss i kommentarfeltet på Facebook!

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien