Går Margaret eller Myra til finalen?

Foto: Julie Naglestad NRK

Dette er et blogg-innlegg og representere kun skribent Morten Thomassens egne synspunkter.

Jeg vet naturligvis at det ikke skal være dueller i år, av de seks låtene som fremføres i hver delfinale går tre av dem til finalen, men hvorfor ikke lage delfinalene om til tre dueller der en vinner finaleplass og en ikke gjør det?

Første duell i delfinale 1 er mellom Margaret Berger og Myra.

Margaret Berger

Siden vår overlegne seier i 2009 er det bare Margaret som har vært i nærheten av en pallplass, dog manglet hun 23 poeng opp til den plassen, men like fremt en flott fjerdeplass som vi har hatt på vår skryteliste en god stund nå og det er vel på tide den skrytelisten får en ny låt og da er jo det naturlige spørsmålet om det er samme person som skal gi oss det. Låten «Oblivion» er kul og kjølig og endelig en låt jeg tror både jury og folket ute i Eurovision-land kan like. Før jeg har sett opptreden hennes føler jeg vel at dette ikke er en opptur i forhold til «I Feed You My Love», men den kan fort finne på å komme opp på samme nivå. Som sagt vil mye avhenge av sceneshowet og med den erfaringen denne damen har fra dette sirkuset burde det styre henne rett til finalen, men som vi så i fjor, høy kjendisfaktor hjelper ikke alltid.

Myra

Går fra «Skal Vi Danse» til «Skal Vi Synge» en overgang jeg tror den damen takler ganske så enkelt og med masse fersk dansetrening innabords burde det swinge av denne fremføringen av låten «Heart On Fire». For dette er deilig disko og veldig så dansbart også med tydelige 80-talls vibber i miksen. Dog er jeg vel litt redd for at denne låten er litt for mye i lettvekter-klassen til å kunne ta seg videre. Den står rett og slett ikke godt nok ut i mengden i denne delfinalen er jeg redd og da må jeg nok konstatere at den nok ikke tar seg til finalen. Heldigvis for Myra kan en opptreden det gnistrer av kanskje gjøre slik at jeg tar feil, men på nåværende tidspunkt tror jeg nok hennes MGP-eventyr ender på lørdag førstkommende.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien