Går Vidar Villa eller MISTRA til finalen?

Foto: Julie Naglestad, NRK

Dette er et blogg-innlegg og representere kun skribent Morten Thomassens egne synspunkter.

Jeg vet naturligvis at det ikke skal være dueller i år, av de seks låtene som fremføres i hver delfinale går tre av dem til finalen, men hvorfor ikke lage delfinalene til tre dueller der en vinner finaleplass og en ikke gjør det?

Første duell i delfinale 3 er mellom Vidar Villa og MISTRA.

Vidar Villa

Vidar Villa er tilbake med en låt som enkelt og greit heter «Mer» og det skaper jo det åpenbare spørsmålet om det norske folk vil ha mer av han i MGP-sirkuset. Siste gang han deltok sang han om moren sin og følte selv at med MGP-2018 sin eneste norskspråklige sang hadde han dårlige odds hos den internasjonale juryen. Denne gang er det bare det norske folk som skal bestemme om han tar seg til finale eller ikke. På nåværende tidspunkt tror jeg låten hans blir for lettvint og står for lite ut til at det skal gå. Han skal ha med sitt vanlig band med på scenen og det spørs om de ikke sammen må se at finaleplassen ryke.

MISTRA

Over til noe veldig svart og dystert som vel egentlig burde være sjanseløs i denne konkurransen, men her har vi med to ringrever i musikk-bransjen å gjøre som virkelig har gått inn for oppgaven å promotere deres bidrag «Waltz Of Death». Benedikte Adrian og Anders Odden har allerede en hel plate på trappene og debuterer på TV på MGP intet mindre. De har allerede støtte av Gothminister så her kan de muligens ha hanket inn mange mulige stemmer allerede. Denne låten er hard og nedpå samtidig og dermed passe fascinerende. Og med et sceneshow som sitter både visuelt og vokalt tror jeg det kan tippe dem inn i finalen jeg, men akkurat denne duellen er steinhard å rette riktig på.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien