Går Thomas Jenssen eller MiiA til finalen?

Foto: Julie Naglestad, NRK

Dette er et blogg-innlegg og representere kun skribent Morten Thomassens egne synspunkter.

Jeg vet naturligvis at det ikke skal være dueller i år, av de seks låtene som fremføres i hver delfinale går tre av dem til finalen, men hvorfor ikke lage delfinalene om til tre dueller der en vinner finaleplass og en ikke gjør det?

Andre duell i delfinale 3 er mellom Thomas Jensen og MiiA.

Thomas Jensen

Med bakgrunn fra Oslo Fagottkor og master i låtskriving snakker vi her om en artist som burde vite hva han driver på med. «Take Me To Heaven» synger han og det er en pop-låt med heftige rytmer og en glad undertone som burde ha grunnlag til å begeistre. For meg blir dette en låt med litt for mye masete intensitet og jeg føler at det skjer for lite i låten til at jeg skal hive meg med på den. Låten har potensiale til å bli heftig på scenen, men selv ikke det tror jeg vil redde den fra å klare å ta seg til finalen er jeg redd, de fleste vil nok finne låter i denne delfinalen de liker bedre enn denne er den konklusjonen jeg kommer til.

MiiA

Denne kveldens mest rolige låt og vi så forrige helg at rolige låter også kan få nok tilhengere til å ta seg til finalen. Og jeg ser faktisk veldig få grunner til at «Green Lights» ikke skal klare den oppgaven passe lett på lørdag. Dette høres akkurat passe intenst ut og får Mia Virik Kristensen som artisten egentlig heter det til å klaffe vokalt kan dette bli ganske så storslagent dette tror nå jeg. Elsker oppbyggingen i låten som gjør at det hele tiden skjer noe nytt og spennende i låten, denne kan jeg finne på å like veldig mye når jeg har sett den live.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien