A*Teens til Melodifestivalen!

A*Teens - Foto: Gunnar Ask/TT

Starten på Melodifestivalen 2024 nærmer seg med stormskritt. Allerede neste lørdag er det er det klart for den første delfinalen av årets konkurranse, som finner sted i årets Eurovision-by, Malmö.

Melodifestivalen er ikke bare kjent for konkurranseelementet, de er også kjent for sine pauseinnslag. I årets første delfinale er det ingen ringere enn suksessgruppa A*Teens som skal entre scenen. Marie Serneholt, Sara Lumholdt, Dhani Lennevald og Amit Paul gjenforenes på Mello-scenen for å feire sitt 25-års jubileum. Dette er første gang på atten år gruppa står på en scene sammen, og det loves ett forrykende medley med både deres egne låter og så klart en del av ABBAs låter.

Melodifestivalens prosjektleder Anders Wistbacka sier at de er så glad for at A-Teens gjenforenes i Melodifestivalen 2024 og at de ser frem til å få oppleve ett historisk medley på Mello-scenen.

A*Teens

Gruppa ble raskt kjent da de for 25 år siden ga ut albumet The ABBA generation, med covers av flere av de mest kjente ABBA-sangene. De mest suksessfulle låtene deres var Mamma Mia og Upside Down som begge ble hits verden over.

Frem til 2001 ga de kun ut coverlåter, men i februar 2001 ga de ut albumet Teen Spirit som kun besto av originallåter. Etter det kom albumene Pop Til You Drop i 2002 og New Arrival i 2003, mens de ga ut albumet Greatest Hits i 2004. Etter dette ble det stille fra kvartetten, og i april i 2006 kom nyheten om at de ikke var en gruppe lengre.

Delfinale 1 av Melodifestivalen går av stabelen i Malmö Arena, 3. februar, og kan sees på SVT1 og på SVT Play.

Følg med for flere nyheter om Melodifestivalen!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien