Tror vi på oddsen i delfinale 3?

Foto: Mandy Pettersen / ESC Norge

Da har vi kommet til kvelden der de tre siste melodiene som får seg en tur til Trondheim og finalen der neste helg skal velges ut og de som setter odds på slik har en formening om hvordan det går og den ser slik ut (faksimile Eurovisionworld.com):

Som vi ser ligger KEiiNO på 90% sjanse til å gå til finalen og det er den nest beste oddsen noen av årets 18 bidrag har hatt for å ta seg til finale, Margaret Berger hadde 88% sjanse i delfinale 1, mens Gåte hadde hele 92% sjanse i delfinale 2 og som kjent gikk begge til finalen.

Også de låtene som har hatt nest best sjanse for finaleplass har tatt seg greit til finalen så da skulle mye tyde på at MiiA får samme skjebne som Super Rob & Erika Norwich og Gothminister som alle hadde en sjanse til finaleplass som lå på 70-tallet i prosent.

I første delfinale kom Ingrid Jasmin med 57% finale-sjanse seg til finalen, mens Mileo som hadde hele 61% finale-sjanse måtte se finale-sjansen forsvinne til Dag Erik & Anne som bare lå med 22% sjanse til finaleplass.

Da spørs det om Vidar Villa med 54% sjanse til finale lever litt farlig i kveld og hvem av Annprincess, Thomas Jensen eller Mistra som eventuelt snyter han for en Trondheimstur gjenstår å se, tror dere at oddsen får rett i kveld eller den tar feil?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien