Sarah Bonnici for Malta!

The Busker - Foto: Albert Camilleri

Det er ikke bare vi er hjemme som har kåret vår vinner i kveld, det har jammen meg Malta gjort også! Det ble en spennende kveld på den lille Eurovisionelskende øya der ute i Middelhavet.

Med mottoet «Stronger togehter» gikk årets finale på Malta av stabelen i kveld. 12 sanger var valgt ut til å kjempe om folkets gunst. Det var store stemmer, lettkledde damer, en banan og dansende aper, og syngende programledere.

Det var også innslag fra to artister som tidligere har deltatt i Junior Eurovision, Anastasia Dymyd fra Ukraina og maltesiske Yulan Law. Det ble også et gjensyn med fjorårets maltesiske deltaker The Busker, som hadde en videomontasje med mange av sine låter.

Det ble en lang og spennende avstemning, der stemmene var delt mellom juryer og folkestemmer. Seieren gikk til slutt til Sarah Bonnici og sangen hennes «Loop». Her kan du høre låta Malta skal bringe til Malmø.

Hva syns du om Malta sitt valg? Del gjerne dine tanker med oss i kommentarfeltet på fb.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien