MEGARA vinner i San Marino

MEGARA - Foto: Javier Bragado

Etter en uke med musikkfestivalen Una Voce per San Marino 2024 har San Marino kåret en vinner som skal overta stafettpinnen fra Piqued Jacks og skal representere landet i årets Eurovision Song Contest!

MEGARA med låten «11:11» ble årets vinner av Una Voce per San Marino 2024, og ble stemt frem av en fagjury. Sammen med MEGARA kom La Rua og Loredana Bertè på topp tre. Seere av spanske Benidorm Fest vil kanskje dra kjensel på MEGARA, da de deltok i den spanske utvelgelsen og kom på fjerdeplass i 2023 med låten «Arcadia». Nå er de klare for å representere San Marino i årets Eurovision Song Contest!

I løpet av uken har hele 129 bidrag konkurrert, og finalen bestod av 17 artister, derav 9 forhåndskvalifiserte «store navn» og 8 artister fra semi finalene. Finalens rekkefølge var:

 1. Page – Il Protagonista
 2. Duadia – With You
 3. Xgiove – Nostalgia
 4. Aimie Atkinson – A Dare for Love
 5. Dez – Freedom
 6. Marcella Bella – Chi siamo davvero
 7. Aaron Sibley – Human
 8. Wlady, DJ Jad, Corona & Ice MC – Questa volta
 9. Loredana Bertè – Pazza
 10. Kida – Invincibile
 11. Booom! – Dance Like This
 12. Jalisse – Il Paradiso è qui
 13. Mate – Big Mama
 14. Masala and Foresta – Paranoia
 15. La Rua – Governo del cuore
 16. Dana Gillespie – The Last Polar Bear
 17. MEGARA – 11:11

I år deltar San Marino i Eurovision Song Contest for 15. gang, men har kun kvalifisert seg til finale tre ganger; i 2014 med Valentina Monetta med låten «Maybe», 2019 med Serhat og låten «Say Na Na Na» og i 2021 med Senhit og Flo Rida som deltok med låten «Adrenalina». Får San Marino delta i Eurovision finalen for fjerde gang i år? Svaret får vi når de kvalifiserte fra andre semi finale ropes opp 9. mai!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien