Nederlands låt er ute!

Joost Klein - Foto: Ruud Janssen

Joost Klein og hans låt ble valgt ut ifra 600 innsendte bidrag, noe som var rekord.

Allerede i desember i fjor ble det klart at det er 26 år gamle Joost Klein som skal representere Nederland i år. Det er ikke så lenge siden han hadde en nummer 1-hit i Tyskland, Sveits og Østerrike med låten «Friesenjung». Låten har strømmet over 100 millioner ganger over hele verden.

Lederen for den nederlandske utvalgskomiteen, Twan van de Nieuwenhuijzen, uttalte:

– Etter en nøye og flerfaset prosess, valgte utvelgelseskomiteen til slutt Joost Klein. Det var mange bidrag fra et bredt spekter av sjangere, men etter vårt syn hadde han mest hitpotensial. I sangen hører du hans kjente blanding av fest og nostalgi. Med sin enorme kreativitet tror vi Joost kan lage et flott show på en helt original måte, og at Nederland og Europa kan vente seg en positiv overraskelse.

Tidligere denne måneden ble låttittelen offentliggjort, og i dag fikk vi endelig høre låten.

Lytt til «Europapa» og sjekk ut videoen her:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien