Fahree for Aserbadsjan

Foto: eurovision.tv / pressefoto Ictimai


EBU og kringkasteren İTV  bekreftet i dag at artisten Fahree vil representere Aserbajdsjan i Eurovision Song Contest 2024 i Malmö mai. Han er en sanger og rapper som for det meste synger på morsmålet, men skal nå prøve seg på den store scenen i Malmö.

Fahree ble født i hovedstaden Baku i 1995 og vokste opp i en svært kunstnerisk familie; faren hans var en jazztrommeslager, mens bestefaren var en respektert skuespiller. I løpet av universitetsårene studerte Fahree hardt for å bli advokat, og oppnåde både en bachelor- og mastergrad i jus. Men da verden var opptatt med den globale pandemien tilbake i 2020, levde Fahree en renessanse av barndomsdrømmen sin og dedikerte livet sitt til musikk. Fahree fikk til slutt mot til å legge til side karriereutsiktene som jurist og følge den virkelige drømmen sin – musikken og Eurovision Song Contest. Denne drømmen har han nå oppnådd, og ifølge artisten selv er dette med en låt som «betyr mye for meg og som jeg virkelig tror på».

I fjorårets konkurranse i Liverpoool røk Aserbasdsjan ut i semifinalen – kan Fahree sikre finaleplassen denne gangen? Dato for låtslipp er ikke oppgitt, men vil bli avslørt «i løpet av de kommende dagene».

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien