Her er Armenias bidrag!

LADANIVA - Foto: Robert Koloyan

Sist ut i rekken av de som presenterer sitt bidrag er Armenia og duoen Ladaniva.

Mange har ventet og ventet, og nå kom den: Armenias bidrag. Det er verdensmusikk-duoen Ladaniva, bestående av den armenske vokalisten Jaklin Baghdasaryan og den franske multi-instrumentalisten Louis Thomas. De møttes i Frankrike i 2018 da de begge studerte ved universitetet i Lille. De kom med sitt debutalbum i fjor, produsert og distribuert av PIAS (samling av uavhengige plateselskap). I tillegg til et par singler og sitt album, har Ladaniva også blit tildelt Music moves Europe- prisen under Peoples Choice awards i 2022.

Her kan du se videoen med årets Armenske bidrag. Hva syns du? Del gjerne dine tanker med oss i kommentarfeltet på fb!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien