Malmø Live arrangerer stor finalefest!

Foto: Eurovision.tv / EBU

Fikk du ikke billett til årets finale av Eurovision Song Contest? Har du fortsatt planer om å reise til Malmö? Da har Malmö Live ett perfekt alternativ å by på!

Fra lørdag 4. mai til påfølgende lørdag 11. mai, forvandles Malmö Live Congress and Concert Hall til et veritabelt Eurovision-univers. Den siste kvelden, lørdag 11. mai, toppes det hele da Malmö Live inviterer til «Grand Final Party». For de som ikke har billetter til finalen på Malmö Arena, er «Grand Final Party» på Malmö Live ett flott alternativ. Her får man oppleve finalen på flere storskjermer sammen med andre fans, og stemningen blir nok høy.

Malmö Live – Foto: malmo.se/eurovision.tv

Som nevnt blir finalen visst på flere storskjermer, og det blir mulighet til å velge om man vil sitte i konsertsalen, eller ha muligheten til å danse seg gjennom kvelden i kongress-salen. Der vil det ikke være sitteplasser. Det blir også mindre skjermer rundt i bygget, slik at man ikke går glipp av noe om man ønsker å få seg noe å drikke og spise. Malmö Lives barer og restauranter tilbyr mat og drikke gjennom hele kvelden.

Når vinneren er kåret, forvandles Malmö Live til en stor, pulserende etterfest – slik at alle kan feire og feste inn i natten!

Billetter

Det vil være flere forskjellige billett-typer å velge mellom. Her kan man velge om man vil være med fra finalen starter til etterfesten slutter, eller om man bare vil få med seg selve finalen. Billettene legges ut for salg fredag 15. mars kl. 10.00, og de selges via svenske ticketmaster.se. Aldersgrensen er 18 år.

Kilde: eurovision.tv

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien