Ryktebørsen er i gang i Sverige!

John Lundvik. Foto: Warner Music

Like sikkert som at løvene faller fra trærne om høsten, er det at svenske avisen Aftonbladet kommer med sine første rykter om artister til Melodifestivalen.

De siste årene har Tobbe Ek og Aftonbladet vært ganske så «spot-on» med sine rykter, så at vi vil få se flere av disse artistene på scenen i Melodifestivalen til neste år, er nok ganske så sikkert.

Gjengangere

I følge Ek får vi gjensyn med hele 4 tidligere vinnere, nemlig Arvingarna (Eloise – 1993), Måns Zelmerlöw (Heroes – 2015), Frans Jeppsson Wall (If I Were Sorry – 2016) og John Lundvik (Too Late For Love – 2019).

Samtidig ryktes det at Scarlet som var med i årets utgave kommer tilbake. I tillegg skal Dolly Style, Malou Prytz og Klara Hammarström gjøre ett fjerde forsøk på å gå til topps i Mello, mens Andreas Lundstedt visstnok skal gå for sin tiende deltagelse i konkurransen.

Debutanten

Den eneste debutanten i denne omgang er Kaliffa (Kaliffa Olle Karlsson). Han er en godt etablert artist i Sverige, hovedsakelig i gruppen Hoffmaestro. I 2017 gikk han solo og ga ut låten Helt Seriöst, som pr. d.d. har nesten 63 millioner avspillinger på Spotify.

Følg med her på ESC Norge for flere rykter og nyheter fra Mello-universet.

Kilde: Aftonbladet.se

Del:
Relaterte artikler