Nye rykter og dato for billettsalg

Annika Wickihalder - Foto: Kristian Sognli / escnorge

Selv om det er flere måneder til Melodifestivalens turné sparkes i gang i Luleå, er ryktebørsen i full sving. Nå er det også klart når billettene til Melodifestivalen 2025 slippes.

Detektiv-virksomheten er i full gang i vårt naboland, og nå kan Aftonbladet legge til 4 nye navn på, og fjerne ett fra lista over artister som visstnok skal være med i Melodifestivalen 2025.

Nykommerne

To nykommere er blant de fire som er lagt til på «ryktelista». Disse er Maja Ivarsson og Meira Omar.

Maja er best kjent som frontkvinne i The Sounds, der hun hadde stor suksess både i Sverige og USA med hits som ”Living in America” og ”Painted by numbers”. Hun har også deltatt i den svenske versjonen av «Hver gang vi møtes».

Meira Omar var en av deltagerne i den svenske utgaven av «Love Is Blind», der hun giftet seg med Oskar Nordstrand. Meira har tidligere prøvd lykken i Bollywood, og hun ga ut singelen «Dive» for fire år siden.

Gjengangerne

I følge Aftonbladet får vi ett gjenhør med Tennessee Tears og Annika Wickihalder som begge deltok i årets utgave av Melodifestivalen.

Tennessee Tears, som består av Jonas Hermansson og Tilda Feuk, deltok med låten ”Now I know”. Duoen kom seg til finalekvalifiseringen, men ble slått ut der.

Annika derimot kom seg til finalen fra finalekvalifiseringen med låten ”Light”. Hun endte på åttende plass.

Usikkerhet rundt Frans.

I forrige runde med ryktede artister, ble tidligere Mello-vinner Frans nevnt. Mens det blant flere av avisens kilder bekreftes at han skal være med, blir dette avkreftet fra annet hold. Derfor har de fjernet Frans fra listen over artister de er ganske sikre skal være med, til listen over artister som er høyaktuelle for neste års konkurranse.

Billettsalg

Billettene til neste års Mello-turné legges ut for salg 6. november kl 11.00 på Live Nation.

Kilde: Aftonbladet.se

Del:
Relaterte artikler