Malta er i gang

malta
Det er nå helt klart at Malta vil delta i ESC2010. Clare Thake Vassallo, representant for det maltesiske tv-selskapet PBS, har offentliggjort de første detaljene rundt neste års utvelgelse.

Den nasjonale uttagningen vil i en eller annen form skje i samarbeid med det populære talentshowet L-Isfida. Programmet ledes av Claudette Pace, som representerte Malta i ESC i Stockholm i 2000. Hun sang da «Desire» til en finfin 8.plass.

Allerede i 2007 var et talentshow en del av den maltesiske uttagningen. Da kom to av semifinalistene fra programmet Opportunity 2, men ingen av disse tok seg til finalen. Det er foreløpig usikkert i hvor stor grad L-Isfida skal være en del av prosesen for å finne Maltas bidrag i 2010.

Kilde; esctoday

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien