Eurovision Memory Lane – Avlyst!

Eurovision Memory Lane, som i år skulle arrangeres på Sentrum Scene i Oslo 24.oktober, er dessverre avlyst. Eller rettere sagt utsatt!

Det meldes at det ikke ligger noen dramatikk i dette; bare at arrangøren har fått et meget godt tilbud fra en produsent som kan lage et større og bedre show. Dette innebærer sannsynligvis at det vil stå flere nye artister på scenen. Vi har ingen informasjon om hvorvidt showet fortsatt vil finne sted på Sentrum Scene, eller om det vil flyttes til et større lokale.

Den nye datoen er 28.mai 2010, altså kvelden mellom den andre semifinalen og den store finalen. Dette vurderer jeg som en genistrek, tatt i betraktning at Oslo denne kvelden vil være full av ESC-interesserte mennesker som sikkert tørster etter mer!!

Vi vil holde dere oppdatert om denne saken; kommer med mer så fort vi hører noe!!

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien