Månen IKKE til Fornebu (oppdatert)

moonDe skal trolig ikke designe scenen Alexander Rybaks etterfølger i ESC 2010 skal stå på – men de skal bygge den. Måneproduksjoner AS er hyret inn til den viktige oppgaven å rigge scenen i Telenor Arena.

Red.anm: Det viser seg at Jimmy Olsen (se under) i Fredrikstad Blad har latt munnen løpe litt fra seg. I en ny artikkel beklager han uttalelsene: Måneproduksjoner har levert inn anbud til NRK/Dinamo – men oppdraget er ikke utdelt. escNorge beklager disse opplysningene, men vi lar ellers artikkelen stå slik den ble skrevet.

Måneproduksjoner, med tidligere Månefestival-sjef Jimmy Olsen i spissen, skal dermed bokstavelig talt stå for håndverket til det flere hundretusen europeere vil se fra Oslo i mai neste år.

Selv om firmaet er nystartet som aksjeselskap, er Olsen & co på ingen måte nykommere i bransjen. Olsen stod i bresjen for Månefestivalen i Fredrikstad i en årrekke, og har blitt arrangert hvert år fra 2001 – først på Kråkerøy, siden i Gamlebyen.

Det har vært kjent lenge at NRK har hatt usedvanlig mye av detaljene klare allerede i høst for neste års arrangement. Hete rykter tyder på avsløring av kanskje både logo og tema før juletider, kanskje får vi også en pekepinn på hvordan scenen vil bli seende ut?

Scenen som Måneproduksjoner skal være med på å bygge.

Detaljer om hvem som designer selve scenen, har ennå ikke blitt sluppet.

Kilder: Fredrikstad blad, wiki, maanen.no

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien