VGs raid fortsetter

Rolf Løvland, Gaue Ormåsen, Frost, Mariann Thomassen, David Eirksen, Fredrik Kempe… Etter nesten daglige «artistslipp», slår landets største avis i dag til med en hel bråte opphavsmenn og artister til MGP-finalene.

mgposlo

NRK og Dinamo nekter fortsatt konsekvent å kommentere ryktene, og noen offisielle navn kommer neppe fra arrangørene i denne måneden.

Skal vi tro VG er følgende store og mindre store artister klare per i dag: a1, Lene Alexandra, Mira Craig, Venke Knutson, Maria Haukaas Storeng, Aggie «Frost» Peterson, Alexander Stenerud, Håkon Njøten, Mariann Thomassen, Julian Berntzen, Gaute Ormåsen og Laila Samuelsen. I tillegg nevnes navn som Tomine Harket og Heine Totland av Se&Hør.

I tillegg florerer altså rykter om velkjente navn som Rolf Løvland og svenske Fredrik Kempe blant låtskriverne.

Hvem eller hva som er riktig får vi nok ikke bekfretet på noen uker, men det er ingen tvil om VGs oppslag allerede genererer et øknende oppmerksomhet mot finalene. Det er forøvrig påfallende hvordan ryktene startet med florere samme dag som billettene til MGP-finalene startet!

Kilder: VG. Se&Hør

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien