Melodifestivalen; Webjokern er klar

I dag er det endelig klart hvilken av kandidatene i Webjokern som det svenske folket vil ha med til Melodifestivalen, og vinneren er Mia Terngårds «Come and Get Me Now», som fremføres av gruppen MiSt. Da er altså den første av deltagerne i Melodifestivalen klar, og da får vi bare vente på at artistene som skal fremføre de andre bidragene etter hvert vil bli offentliggjort.

022_comeandgetmenow_aktiv

Jeg lurer forresten på om det vil være en fordel eller en ulempe for «Come and Get Me Now» at den blir kjent så lenge før de andre bidragene? Det kan jo vippe begge veier; enten at folk føler at de kjenner den fra før, og gjenkjennelse er en viktig faktor i hvorvidt vi liker noe eller ikke, eller så kan folk allerede være lei av den når tiden kommer for å stemme. Hvis de har samme regler i år som i fjor, så får vi jo ikke høre de andre låtene før tidligere samme dagen som deres delfinale er. «Come and Get Me Now» er riktignok fjernet fra SVT sine sider nå, slik at ingen skal få hørt den flere ganger før Melodifestivalen går i gang for alvor.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien