MGP: Ryktene florerer

Med VG og Se&Hør i fremste rekke, forsetter «endelige» artist-lister å slippes i mediene. I dag finner vi navn som Matias Tellez, Bjørn Johan Muri, Johnny Hide og Keep of  Kalessin i tabloidenes spekulasjoner. Spesielt tidligere Idol-deltakere er populære navn i VGs «sikre» deltakerliste.

matiastellez

Matias Tellez (bildet) har vi hørt om gjennom «anonyme kanaler» tidligere. Også et navn som Didrik Solli-Tangen nevnes i dagens aviser, men han avkrefter allerede en deltakelse gjennom Telemarksavisa, Varden. Vi i escNorge har riktignok indikisjoner på at det finnes navn blant de 21 bidragene som er riktige – men det finnes nokså sannsynligvis feil her.

vgfaks

Vi oppfordrer alle som leser dette – å ta alle spekulasjoner og artister med en gode klype salt. escNorge har valgt å opprette en egen ryktebørs for morsomme spekulasjoner – og henviser også til forumet.

Kilder: Dagens nettaviser(…); faksimile fra VG, bilde fra NRK.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien