Montenegro er ute…

montenegroI dag kom meldingen fra RTGC, tv-selskapet i Montenegro, om at de ikke kommer til å stille med bidrag til Eurovision Song Contest 2010 i Oslo. Årsaken skal være de vanskelige økonomiske forholdene tv-selskapet lider under for tiden. Det var ledelsen i tv-selskapet som i dag kom med denne meldingen.

Etter at Montenegro debuterte som selvstendig land i 2007 har de deltatt i ESC tre ganger, uten å ha greid å kvalifisere seg til finale noen av gangene. Det beste resultatet sitt fikk de i år, da de endte på 11.plass i sin semifinale. Det siste bidraget fra Serbia&Montenegro, Zauvijek Moja med gruppen No Name, (bildet) var fra Montenegro, og de kom på 7.plass i finalen i Kiev.

Kilde; www.rtcg.me

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien