Frankrike med i 2010

Endelig er det bekreftet at Frankrike er med i 2010. Kan de gjenta suksessen fra i år?

frankrike
Delegasjonslederen til Frankrike, Bruno Berberes, bekreftet i dag at han kommer til å fylle den samme rollen også i 2010. Dermed fyller han den rollen for 9. gang. Etter flere dårlige resultater fikk Frankrike en opptur i fjor med en flott 8. plass med Patricia Kaas og låten «Et S’il fallait le faire». Kan de gjenta suksessen i 2010 eller få enda bedre plassering?

Frankrike har kommet med mye forskjellig de siste årene, men suksessen har latt vente på seg. Plasseringene de siste årene har vært begredelige, 18.,15., 23.,22.,22. og 18. plass er det de kunne vise til i perioden 2003-2008. Kanskje innsatsen i 2009 viser at de nå er på riktig spor?
Frankrike har ikke sendt publikumsvennlige pop-låter som mange andre land har gjort og har heller kjørt «fransk» og kanskje det er juryene som skulle til for å få deres musikk litt mer anerkjent. Tiden vil vise og imens vi venter på flere nyheter fra Frankrike som er rett rundt hjørnet kan vi kose oss med deres siste seier i konkurransen og årets 8. plass.


{youtube}yq3prvZf7UQ{/youtube}

{youtube}qI-NfeCYsOU{/youtube}
Del:
Relaterte artikler