Tom Dice skal representere Belgia

belgiaI år er det den Belgiske kringkasteren VRT, som har ansvaret for Belgias Eurovision 2010 bidrag. Kanalen har lenge fundert på om de skal fortsette med en nasjonal finale, eller om de skal velge internt. Idag kom svaret på en pressekonferanse; Kanalen har valgt artisten Tom Dice til sin representant i Eurovision Song Contest i Oslo 2010. Dermed er han den andre artisten som er klar for Oslo.

Tom Dice, som er 20 år gammel, ble for alvor kjent i Belgia da han kom på andre plass i den Belgiske utgaven av x factor. Nå starter VRT jakten på sangen som skal ta Belgia til topps, som ikke har hatt en pallplassering siden 2 plassen i 2003. Ifølge kilder skal det være et stort show, der flere låtskrivere kan sende inn sanger, og en jury skal til slutt velge bidraget han skal synge.

Kilder:
1: esctoday.com
2: eurovision.tv

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien