Siste nytt Hviterussland: To melodier valgt

Da har allerede to bidrag blitt hvite-russlandvalgt av det Hvitrussiske folk og juryen. Følgende melodier skal være med å kjempe om seieren i «Musical Court» og kanskje et av disse skal representere landet i Eurovision 2010 i Oslo.


To bidrag blir valgt ut fra hver av de fem semifinalene, et av publikum ved sms stemming og et av juryen. Totalt ti melodier ender opp i finalen, fem valgt av folket og fem valgt av juryen.

Siste: Arrangøren bak «Musical Court» sier det er viktig å få fram at konkurransen ikke nødvendigvis er den nasjonale utvelgelsen til Eurovision 2010. Showet skal være en konkurranse hvor man skal kunne velge bidrag som kan representere Hviterussland i hvilken som helst internasjonal musikkonkurranse.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien