Vorspiel på NRK P1

nrkp1Hanne Hoftun (kommentator 2008) og MGP-sjef Per Sundnes vil foran de norske MGP-finalene stå for et eget MGP-magasin på NRK P1.

hoftunsundnesHver sending blir på èn time, plassert kl 17.00 hver lørdag delfinalene, Sistesjansen og finalen arrangeres. NRK melder også at i år vil finalene, både i Spektrum og senere i mai på Fornebu, gå direkte over eteren.

Det er ikke første gang statskanalen inviterer til slike program. NRK radio hadde like til 90-tallet egne radiosendinger foran de internasjonale finalenene – ofte ledet av Vidar Lønn-Arnesen i «Kvelden før kvelden». Og foran Oslo-finalen i 1996 – ledet Josten Pedersen flere nedtellingsprogram på NRK1.

Kilde og bilder: NRK


Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien