Spania: Flere detaljer er klare

spaniaRTVE fortsetter å avsløre flere detaljer rundt sin deltagelse til neste års konkurranse. Det er allerede klart at internett vil bli brukt, slik som det har blitt de siste årene. RTVE har uttalt at de ønsker å øke kvaliteten på Spanias bidrag og bedre deres rykte i Eurovision Song Contest.

Fredag 4. desember klokken 12 åpner TVE nettstedet som skal ta imot bidrag fra spanjolene. Nettstedet vil være åpent i en måned før de innsendte bidragene skal bedømmes og vurderes av en jury. Deretter skal bidragene stemmes på, og dette kan man gjøre i tre uker. Brukerne av nettestedet rtve.es vil få fem stemmer de kan bruke hver dag, og man må ha en gyldig e-post for hver stemme man sender inn.

I fjor ble Spania representert ved Soraya og havnet på en skuffende 23 plass. Under kan du se hennes bidrag fra Moskva.

 

Kilder:
1.
Rtve.es

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien