Peter Jöback er tredje wildcard

sverigeDa er det endelig bekreftet; det tredje wildcardet i Melodifestivalen 2010 er Peter Jöback. Han skal, som vi tidligere har nevnt i rykte-seksjonen, delta med stor ballade, komponert av Fredrik Kempe. Jöback beskriver bidraget sitt som en «All by myself»-aktig ballade, noe som burde være aldeles perfekt for stemmen hans.

peter2I mange år har Melodifestival-tilhengerne, inkludert Christer Björkman, ønsket seg akkurat Peter Jöback som deltager. Han har deltatt i Melodifestivalen tidligere, men vi får håpe det går bedre for ham denne gangen; han endte nemlig nest sist med «En Sensation» i 1990. Som dere kan se var det imidlertid en helt annen type låt han deltok med den gangen, og stemmen hans har vel også utviklet seg ikke så rent lite siden den gang.

 

Vi kommer nok heller til å få høre noe i denne stilen; «She«, eller, for å holde oss til årstiden, «O helga natt«. Jeg tror de fleste kan være enige om at denne STEMMEN vil vi gjerne ha med i MF. Så kommer det da an på Hr.Kempe om vi vil ha med låten Peter skal fremføre. Kempe har jo levert Sveriges to siste bidrag til ESC, så han har jo noe å forsvare i MF. I ESC har han vel ikke så mye å forsvare, men desto mere å bevise kanskje… 

Det må vi derimot vente helt til februar/mars før vi kan finne ut av…

Kilde; svt.se

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien