MGP: Billettsalget til himmels

alexander

Billettsalget til neste års Melodi Grand Prix har gått rett til himmels. Aldri før har det vært solgt så mange billetter som det har blitt i år. Sammenlignet med 2009 -utgaven er bilettsalget femdoblet.

Det tidligere stemplet som MGP i mange år slet med er vekk. Maria og Miras innsats for Norge i Beograd i fjor, har nok fått opp manges øyne. En annen årsak er Alexander Rybaks seier i Moskva og hans poengraid i den internasjonale finalen.

En annen årsak er nok også artistene som ønsker å delta i neste års utgave. Maria Haukaas Storeng og Mira Craig er nok engang tilbake, denne gangen som soloartister. Venke Knutson, Bjørn Johan Muri og den nydannede gruppen Diamonds er også deltakere, men de mest populære deltagerne i neste års utgave, kan nok sies å være A1. Alle disse artistene er salgsmagneter.

MGP delfinalene blir slik:

Delfinale på Ørland fredag 8. jan.
Delfinale i Bodø lørdag 16. jan.
Delfinale i Skien lørdag 23. jan.
«Siste Sjanse» i Sarpsborg lørdag 30. jan.
Finale i Oslo Spektrum lørdag 6. februar.

Med slike flotte salgstall er selvfølgelig NRK fornøyde, og nå gjenstår det bare for NRK å leve opp til folks forventinger og sette sammen et flott show.

Kilder:
Foto: VG, Reuters

1. NRK.no
2. VG

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien