Juliana Pasha representerer Albania

albania_thumbI kveld ble vinneren av den 48ende «Festivali I Kenges» kåret. Vinneren ble den populære artisten Juliana Pasha med låten «Nuk Mundem Pa Ty». Hun skal representere Albania i Eurovision Song Contest 2010 som avholdes i Oslo. Albania er dermed det første landet som velger sin representant til konkurransen.


Med 133 poeng vant Juliana en komfortabel seier i det som fungerer som Albanias nasjonale finale for ESC 2010. Tidligere ESC-representant Anjeza Shahini (2004) kom på andre plass med 118 poeng. Årets representant Kejsi Tola kom på en 15. plass med 58 poeng.


albania

Juliana Pasha er en populær artist i Albania og låten hun skal representere Albania med i ESC 2010 i Oslo er skrevet av Ardit Gjebrea og betyr «Jeg kan ikke uten deg». Flere mener at låten er litt vel lik visse tidligere utgitte poplåter, men det blir nok ikke et problem i mai da Albania er kjent for å gjøre om låtene sine, om den fremføres på albansk eller på engelsk gjenstår å se.


{youtube}pLIGrfK9Ndg{/youtube}

Del:
Relaterte artikler