Harel Skaat til Oslo for Israel (oppdatert)

israelEtter spekulasjoner i flere måneder er det endelig klart: Israel sender den populære sangeren Harel Skaat til Oslo. Sangen han skal synge blir valgt igjennom et tv program, som heter Kdam Eurovision. I dette programmet skal han synge fire sanger, og publikum skal få stemme frem vinnersangen.

Artisten skulle egentlig ha deltatt for Israel i Moskva i år, men juridiske problemer med plateselskapet hans satte en stoppe for det. Disse problemene er nå løst, og Harel Skaat er klar for å representere Israel.

Harel Skaat ble for alvor kjent i Israel da han kom på andre plass i talentprogrammet, Kokhav Nolad. Under kan du høre en av hans sanger.

NB! Israelsk TV (IBA) har i etterkant benektet denne informasjonen, som ved en «glipp» ble publisert på den engelske versjonen av selskapets hjemmesider. En endelig pressemelding skal slippes mandag – men det skal vel mye til nå om det blir noen andre enn Harel Skaat.

Kilder:
1. esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien