Ukraina: Artist offentliggjøres i morgen

ukrainaDen Ukrainske kringkasteren NTU offentliggjør imorgen sin artist til Oslo 2010. Selv om valget av artist er gjort internt, vil det fortsatt bli mulighet for kompositører og sangskrivere å sende inn bidrag.

Offentliggjøringen er planlagt klokken 14:00 CET, samme tid åpner også muligheten for å sende inn sanger. Det er fortsatt uklart om sangen som artisten skal synge, vil bli valgt fra et av de innsendte bidragene eller om kanalen velger internt.

Ukraina debuterte i konkurransen i 2003, og har siden det vært et av de beste landene. Siden 2003 har de vunnet engang og vært i topp ti hele fire ganger. Ifjor ble de representert av Svetlana Loboda, og hennes «Be my valentine» som havnet på en 12 plass. Under kan du se Ani Loraks 2008 bidrag, som kom på en andre plass.

Kilder:
1. esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien