Endelig! Harel Skaat blir Israels representant

israelEtter et kaos av halvbekreftelser, rykter og dementering er det nå klart: Det blir Harel Skaat som får bære Israels farger under Oslo 2010.

Dette bekrefter idag kulturdepartementet i Israel. Det blir den andre store kanalen i landet, Reshet, som vil bli ansvarlig for å finne en sang og arrangere Kdam Eurovision. Dermed går Israel for samme løsning som Tyskland, og evt Hviterussland gjør.

harel_skaat_c

Sist gang Kdam Eurovision ble arrangert var i 2008. Da havnet Israel på 9 plass i Beograd med Boaz, og hans «The fire in your eyes». Før det igjen var det vakre Shiri Maymon som deltok i Kdam Eurovision, og havnet på en fjerde plass i Kiev 2005.

Kilder:
1. esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien