Miro kalder etter sange i Bulgaria.

bulgariaDen Bulgarske sanger Miro blev for et par måneder siden valgt, som gutten der skal repræssenterer Bulgaria i Oslo 2010, med den utvelgelse fik han også æren af, at være med til at finne sangene til konkurransen. I første omgang har tv-stasjonen BNT bestilt 5 specielle bidrag, som Miro også skal vælge mellem – disse vil være fordelt på forskellige genrer. Miro har derutover rundsendt invitasjoner for flere bidrag.

Unner teksten: Jeg henvenner mig til dere, venner av den Bulgarske sang, og inviterer dere til i fellesskap at opnå succes for Bulgaria – beskeden er adresseret til kjente & ukjente musikalske talenter i landet. Alle som ønsker at deltake med en sang, kan frem til den 15. Januar senne bidrag til enten Miro på mail, eller via post til BNT. Deretter vil Miro lytte se/lytte alle bidrag igjennem, og evt. velje bidrag ut, som vil blive fremlakt for BNT, som så vil avgjøre, om sangen kan komme i betraktning. Reglerne for de Bulgarske sange, føljer direkte EBU’s regler for sangene. Selve konkurransen vil løpe av staben til Februar.

Kilde. Esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien