Spania: RTVE har motatt 150 sanger

spaniaSå langt har 150 sanger blitt godkjent av den interne juryen i RTVE. Disse 150 bidragene skal delta i den nasjonale utvelgelsen «tu pais necesita». Fortsatt er det mulig å sende inn bidrag da fristen ikke går ut før 12 januar.

De fleste av disse sangene går innen sjangrene pop, rock eller ballade. Det er Barcelona regionen i landet som leder i antall innsendte bidrag. Madrid regionen ligger tett bak på en andre plass. Etter at fristen for å sende inn har utgått, vil RTVE legge ut kandidatene og de kan stemmes på i tre uker.

Ifjor mottok kanalen 455 bidrag som gikk igjennom til stemming.

Kilder:
1. Rtve.es

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien