Makedonia – titler og låtskrivere klare

makedoniaMakedonia har vært uvanlig sent ute med sine offentliggjøringer i år, men nå begynner det endelig å komme nyheter derfra også! Og når det først kommer, så kommer det mye!

Vi har nå fått vite at det vil avholdes to semifinaler med 14 deltagere i hver, og finalen vil bestå av 8 sanger. Semifinalene og finalen avholdes i siste halvdel av februar, og det er en 50/50-fordeling mellom seerne og en ekspertjury på seks personer som skal avgjøre hvilken sang som skal prepresentere Makedonia i Oslo i mai. toseescI tillegg er det klart at reglene for telefonstemmingen endres for å korrespondere med de internasjonale reglene; det åpnes for avstemning når programmet starter og linjene stenges et kvarter etter at siste låt er ferdig.

Listen over titler og låtskrivere er sluppet, men det er ikke gjort kjent hvilke artister som skal fremføre de ulike bidragene. Av navn vi kjenner fra før må jeg vel nevne Martin Vucic, som fremførte «Make My Day» for Makedonia i ESC 2005. Han har i år fått med to låter i startfeltet, og jeg må få lov til å ytre ønske om at han IKKE skal fremføre dem selv… På bildet ser dere Toše Proeski som fremførte låten «Life» i 2004.

Den fullstendige listen over titler og opphavspersoner kan du se på esctoday.com.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien