Da braker det løs

Fem uker med tre delfinaler, ett oppsamlingsheat i Sarpsborg – og forhåpentligvis en finale i Spektrum fylt til randen med gode artister og melodier: I kveld braker det hele løs på Ørlandet… Melodi Grand Prix 2010.

mgpbrekstad

Artister og låter er allerede presentert og gjennomgått på sidene her, med svært delte meninger som resultat (les anmeldelsene våre her). derfor benyttes heller anledningen til kort å se på hva andre medier mener. VGs lesere har Maria Haukaas Storeng og Bjørn Johan Muri som favoritter (med Keep of Kalessin som god nummer tre), mens Aftenpostens anmelder gir høyest karakter (fem) til Bjørn Johan Muri. To firere deles ut til bidragene fra Gaute Ormåsen og Maria Haukaas Storeng.

Jostein Pedersen, som også i år virker som VGs eskpert, er kanskje denne gang forpliktet til å like alle bidragene. Men også han trekker frem Marias låt som kanskje den største favoritten i kveld. Sånt sett stemmer ikke escNorges panel med resten av vinden…

De delte synspunktene taler for at mye er åpent i kveld – og for å bruke en ekte MGP-klisjè: Her kan alt skje…!

På NRK1 i kveld kl 19.40 – 20.55.


Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien