Vukašin Brajic for Bosnia-Herzegovina

bosnia-hBosnia-Herzegovinas tv-selskap BHRT annonserte i dag at deres representant i Eurovision Song Contest i Oslo i mai er 25 år gamle Vukašin Brajic. Han ble kjent på Balkan gjennom tv-showet Operacija Trijumf, en musikkonkurranse a la Idol. vukasinliteHan kom på andre plass i den første sesongen av showet, som ble sendt i flere land på Balkan.

Sangen han skal delta med i Oslo heter ‘Munja i Grom’ (‘Lightning And Thunder’), og er skrevet av Dino Šaran, frontfigur i rockegruppa Letu Štuke. Han er også opphavsmann til de fleste av bandets låter, noe som kan tyde på at vi muligens kan forvente å få høre en rockelåt fra B&H i år.

For å få et lite inntrykk av hva vi kanskje kan vente oss, kan dere her høre ham framføre noen sanger; Toše Proeskis «Pratim Te«,  «More Than Words» og «Nothing Else Matters«.

Kilder; bhrt.baoikotimes.com

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien