Goran Bregovic skal skrive Serbias bidrag

serbiaPå en pressekonferanse idag bekreftet den Serbiske kringkasteren RTS, at det blir Goran Bregovic som skal lage landets bidrag til Oslo 2010. Han skal skrive og komposere fem ulike sanger, til fem ulike artister.

Beskjeden kommer etter at RTS har avlyst sin tradisjonelle beovizija. Som tidligere nevnt har RTS skapt en ny nasjonal utvelgelse, der en kjent kompositør skal lage ulike sanger. Goran Bregovic er en kjent internasjonal låtskriver, og for oss eurovision fans, så er han mest kjent for å ha laget pausebidraget til Eurovision 2008 i Beograd.

Han har også laget «Moja stikla», Kroatias 2006 bidrag til Athen.

Det er ennå ikke klart hvem som er artistene som skal synge disse sangene, men Emina Jahovic skal være en av kandidatene.

Kilder:
1. RTS

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien