Belgia presenterer sitt bidrag 7. mars

belgiaDet belgiske TV-selskapet VRT kunne i dag bekrefte at de vil presentere det belgiske bidraget til Eurosong 2010 den 7.mars. I Belgia alternerer det walloonske TV-selskapet RTBF og det flamske VRT om å velge artist og bidrag til ESC og i år er det altså VRT sin tur.


VRT bestemte på slutten av fjoråret at Tom Dice skal representere Belgia i år. Tom Dice, som egentlig heter Tom Eeckhout, er en 20 årig flamsk komponist og sanger, som allerede skrev sin første sang som 12-åring. Han deltok en tid i gruppa «Dice» men valgte senere å gå solo.Tom er meste kjent for å ha deltatt i den belgiske utgaven av X-faktor, hvor han endte opp på andre plass. Etter X-faktor har han gitt ut singelen «Bleeding Love».

Den 7. mars i TV showet «Eurosong 2010, en sang for Tom Dice» vil altså Belgias bidrag bli presentert. Tom har en meget god stemme og med et bra bidrag kan Belgia kanskje bli en joker til å ta hjem seieren i år.

Smakebiter av Toms behagelige stemme kan nytes nedenfor.

{youtube}aWmGq1RYCV8&feature=related{/youtube}

{youtube}G62jx58O4tg&feature=related{/youtube}


Del:
Relaterte artikler