De første semifinalistene i Russland? Oppdateres kontinuerlig!!

russlandIkke før er listen over de 35 semifinalistene i Russlands nasjonale uttagning offentliggjort, så begynner det å dukke opp låter som visstnok skal være bidragene som skal konkurrere om billetten til Oslo. Med et stort forbehold om at ikke alle disse låtene faktisk ER de riktige; her kommer de første deltagerne i den russiske semifinalen!

Jeg starter med låten fra Pavla. Den heter «Infatuated» og er en moderne poplåt i samme klasse som mye av det som ligger på listene rundt omkring.

Låt nummer to jeg har funnet er Ed Schulzhevskyis bidrag, «Without You«. Nok en moderne låt, denne heller mer over mot soul/R-n-B enn den forrige. Men også dette kunne men godt møte på MTV.

Så er turen kommet til Plazma og deres «Mystery». Denne ligger allerede på Youtube, og dette er noe som fort kan komme til å sanke MANGE stemmer.

 


{youtube}soqkjpCHGmw{/youtube}

På Youtube finner vi også Alexandr Panayotov sitt bidrag «Maya Showtime». Og i likhet med de tre foregående bidragene kan nok dette fenge mange seere rundt i Europa.

{youtube}3M-lAnIWa8A{/youtube}

Der de fire første låtene har vært moderne poplåter med litt ulikt krydder skiller det femte bidraget seg klart ut. Jeg vet helt seriøst ikke hvordan jeg skal presentere dette. Jeg tror rett og slett at du må høre selv… Kommenter gjerne!


Jeg presenterer herved; Blondrock med «War Is Bad«. Enjoy!!

Og her kommer Ekaterina Frolova med sitt bidrag «Tout Va Bien«, et bidrag som er på fransk tvers gjennom.

Polina Kozhikova skal bidra med «For You«.

Elena Esenina stiller med balladen «Mir Bez Tebya«



Del:
Relaterte artikler
Melodifestivalen
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien