Romania forbereder seg til nasjonal finale 6. mars

romaniaForberedelsene til den nasjonale finalen i Eurosong i Romania er i gang. Finalen går av stablen under kuppelen i Bucaresti Circus lørdag 6. mars og allerede i dag er TVR på banen med et innledende program. «See you at TVR» er en spesialutagave som er direkte sendt og viet til Eurovision 2010.  Alle finalistene er interjuvet og alle skal få si sitt om hvorfor akkurat deres bidrag bør vinne og representere Romania i Oslo i mai.

I programmet er kjente romenske kunstnere og artister invitert til å være en slags «jury», som skal diskutere bidragene etter å ha sett videopresentasjoner. TV seerne vil da få vite hvilke bidrag den inviterte «juryen» anser har en vinnersjanse og hva som kjennertegner en Eurovision vinner. Gruppa VH2 Band vil desuten framføre «Fly on the wings of love» sammen med The Olsen Brothers, som også er æresgjester i den romenske finalen den 6. mars.De 16 rumenske bidragene som skal konkurere om en Oslobillett kan du høre nedenfor:

Alexa/»Baby»

{youtube}Dky532a9zKU&feat ure=related{/youtube}

Paula Seling & Kamera/»It’s not too late»

{youtube}9SGTqDoP6ag&feature=related{/youtube}

Lulu & The Puppets/»Searching for perfect emotions»

{youtube}MwNCoNqA3rc{/youtube}

Catalin Josan/»Around around»

{youtube}akojkjgmn44{/youtube} Tina G/»Love is war» {youtube}L_sfKWBVg5Y{/youtube} Alexandra Ungureanu/»Crazy» {youtube}ivXjjkfbx2w&feature=related{/youtube} Luminita Anghel, Tony Tomas & Adrian Piper/»Save their lives Baby» {youtube}b-lH9ZXaJ_U{/youtube} Paula Seling & Ovi/»Playing with fire» {youtube}g3uRm4kRL5w{/youtube} Hotel FM/»Come as One» {youtube}9ZFwOaDCoPc{/youtube} Lucia Dumitrescu/»See you in heaven Michael» {youtube}CrblwGdB24w{/youtube} Zero/»Lay me down» {youtube}HbUTzYZS46Y{/youtube} Anda Adam & Connect/»Surrender» {youtube}Mt99a-jNKJU{/youtube} Dalma Kovacs/»I’m Running» {youtube}aI5hi4qMqtQ&feature=related{/youtube} Razvan Krivach/»Jack Pott» {youtube}od3K–f-d0E{/youtube} Pasager/»Running out of time» {youtube}L9mbaB9Tor0{/youtube} Laura Petrescu & Mihai Preda/»Come Along» {youtube}Li4yox55bHU&feature{/youtube}


Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien