Finale i Litauen torsdag

litauenTorsdag 4.mars klokken 20.30 CET går startskuddet for den litauiske finalen i jakten på deres bidrag til Oslo2010. Uttagningen så langt har bestått av tre semifinaler, der tre bidrag har kvalifisert seg fra hver semi.

I tillegg har en jury valgt ut ytterligere tre bidrag som ikke greide å kvalifisere seg direkte fra semifinalene. Dette betyr at vi får en finale bestående av 12 bidrag, blant dem fjorårets representant Sasha Son, som nå har fått en g på slutten av navnet sitt og en duettpartner som heter Nora.

Vi har ikke fått noen startrekkefølge for torsdagens finale, men her er i alle fall listen over alle 12 deltagerne.

Aiste Pilvelyte – Melancholia
Sasha Song & Nora – Say yes to life
Monika Linkyte – Give Away
AGAMAS – Field of Kings
Ruslanas Kirilkinas – I Love a Boy Who’s In Love With a Fairytale
Amberlife – Material World 
InCulto – East Europe Funk
Evelina Sašenko – For this I’ll pray
Merūnas – Rosa
Ramūnas Difartas – Blues of life
Eden – Nirvana
Jūratė MiliauskaitėLet it rain

De bidragene det snakkes mest om i forhold til seier er Aiste, AGAMAS, InCulto og Amberlife. I tillegg har vi Ruslanas, som er en meget spesiell type. Han er åpent homofil, og stiller med en sang som heter «I Love a Boy Who’s In Love With a Fairytale». Ingen får en eneste krone for å gjette hvem han synger om…


litauen

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien